Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Megkéseltek egy férfit egy fővárosi gyorsétteremnél

Két társaság szólalkozott össze a XX. kerületben.

2024. 06. 19. 12:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn este egy fővárosi gyorsétterem parkolójában életveszélyesen megsebesítettek egy férfit. Két embert megvertek, egyiküket egy bajonettel meg is szúrta egy társaság egyik tagja a XX. kerületben. A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) nyomozói 24 órán belül hat feltételezett elkövetőt fogtak el.

A megszúrt harmincöt éves férfi életveszélyes állapotban került kórházba, társát könnyű sérülésekkel látták el. Az elkövetők autókkal elmenekültek. A BRFK nyomozó főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást. A nyomozás eddigi adatai szerint a verekedés nem spontán alakult ki. Az egyik későbbi sértett kezdeményezte a találkozót a gyorsétterem parkolójában huszonhét éves haragosával, hogy

konfliktusukat, amely egy nő miatt alakult ki, tettleg rendezzék.

A harminchat éves sértett egy barátját hozta magával, őt szúrták meg később. Ellenlábasa többedmagával érkezett, és a két társaság azonnal egymásnak esett. A BRFK nyomozói a hat feltételezett elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették őket, és kezdeményezték a letartóztatásukat. Pontos szerepük tisztázása a nyomozás további feladata.

Borítókép: A bajonett (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.