Karácsony ismét halogatott, Szentkirályi cselekedett

Fél év ingyenes utazástól eshettek volna el, ha Szentkirályi nem cselekszik.

2024. 06. 03. 15:05
Szentkirályi Alexandra
Fotó: Bach Máté
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már most több mint 1848 bizonyíték van arra, hogy szükség volt a gyors munkára a BKK- és BKV-dolgozók vállalati országbérletéhez – kezdte új Facebook-bejegyzését a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje.

Ennek a kérdésnek a tárgyalására a Karácsony Gergely-féle városvezetés még további fél évet kért. A budapestiek azonban a fontos ügyekben nem várhatnak karácsonyig, sem Karácsonyra – tette hozzá. 

Szentkirályi azonban a tettek embere, és Lázár János miniszterrel megcsinálták azt, amire nagy szüksége volt a BKK- és BKV-dolgozóknak.

Mindössze egy hétvége alatt közel kétezer érintett vette igénybe a MÁV-VOLÁN-járatokon való ingyenes utazást biztosító megoldást.

Borítókép: Szentkirály Alexandra (fotó: Bach Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.