Két rámenős nő ártalmatlanította a biztonsági őrt, hogy megtarthassa a szajrét

Valami nagyon rosszban sántikáltak.

Forrás: Police2024. 06. 05. 19:33
rendőrautó, kék fény
Fotó: Pixabay: https://www.pexels.com/hu-hu/foto/feny-jarmuvek-epuletek-auto-532001/
illusztráció Fotó: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagyjából negyvenezer forint értékben akart két nő egy kiskunhalasi áruházból lopni kedden délben, de nem volt szerencséjük, mert a biztonsági őr gyorsan észrevette, hogy rosszban sántikálnak. 

A rendőrségi portál azt írja, a kasszánál, sorban állás közben pakolták át a zsákmányt egy szatyorba, amivel egyikük kereket akart oldani, ám a biztonsági őr észrevette, és megállította – írja a rendőrségi portál. A 17 éves lány először együttműködőnek tűnt, aztán meggondolta magát, és próbálta magához venni a szatyrot, így dulakodni kezdett a biztonsági őrrel. Tettestársa, egy 28 éves nő is a segítségére sietett, 

így ketten már ártalmatlanná tették az őrt, és elmenekültek a holmival együtt.

A járőrök a biztonsági kamerák felvételein felismerték a feltételezett elkövetőket, és mindkettejüket rövid időn belül elfogták és előállították. A nyomozók rablás bűntettével gyanúsítják a kiskunhalasi lakosokat. Kihallgatásukat követően a bűntársakat őrizetbe vették, és indítványozták letartóztatásukat.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.