Kizuhant egy nő egy panelház 13. emeletéről

A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja.

2024. 06. 26. 8:04
Itt történt a tragédia, ebből a 14 emeletes panelházból zuhant ki a 83 éves asszony
Forrás: Hajnal László
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megrázó esetről számolt be a Hajdú-Bihar vármegyei hírportál. A debreceni Borbíró téren kedden hajnalban az egyik tizennégy emeletes panelház felső emeletéről lezuhant egy nő. Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyelete a lap kérdésére megerősítette, hogy a helyszínen a mentőszolgálat egy személy halálának tényét állapította meg.

A lap munkatársainak érkezésekor a helyszíni szemle véget ért, és a holttestet már elszállították. Mindössze egy fekete nejlonzsák takarta a becsapódás helyét kerékpártárolóval és deszkákkal lesúlyozva.

debrecen, haláleset, tragédia
A holttestet már elszállították, a helyszínen mindössze egy nejlonzsák található (Fotó: Hajnal László)

A helyiek arról számoltak be, hogy már a kora reggeli órákban rendőrségi szalaggal volt körbekerítve a bérház földszinti részén üzemelő kocsma, ahol a nőre rátaláltak.

 

Nem tudják, mi miatt történhetett a tragédia

Az egyik üzlethelyiség tulajdonosa a lapnak elmondta: személyesen is ismerte a 83 év körüli asszonyt. Elmondása szerint sem demenciával, sem más mentális problémával nem küzdött, korához képest a fizikuma is rendben volt.

Sütött-főzött, vásárolni járt. Úgy tudjuk, anyagi gondja sem volt, így teljesen értetlenül állunk a tragédia előtt

– nyilatkozta. Szóba került, hogy esetleg ablakpucolás közben történhetett-e a baleset, azonban rávilágított, a kérdéses részen nincs közvetlen ablak, a ház park felé eső oldalán végig derékig érő erkélyek találhatók, ahonnan nem eshet le valaki egykönnyen.

A lap megkereste a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, ahol azt a választ adták, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel, és közigazgatási eljárásban vizsgálják az eset körülményeit.

Borítókép: A tragédia helyszíne (Fotó: Hajnal László)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.