Kocsis Máté: Aki Pikóra szavaz, Gyurcsányra szavaz

A Fidesz frakcióvezetője felidézte a kiszivárgott levelet, amelyben a párbeszédes alpolgármester a párttársainak, köztük V. Naszályi Mártának panaszkodott.

Forrás: Facebook2024. 06. 02. 18:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Aki Pikóra szavaz, Gyurcsányra szavaz – ez derül ki Erőss Gábor alpolgármester szavaiból, aki szerint „Pikó András Gyurcsány védelme alatt álló momentumos politikus” – írta közösségi oldalán Kocsis Máté.

„A Magyar Pétertől elájuló régi DK-elnök, Simon György hangfelvételt közöl az oldalán, melyen Erőss Gábor párbeszédes alpolgármester ismét belemar a momentumos Pikó Andrásba. Erőss szerint Pikó nem is civil (ahogy hazudja), hanem Gyurcsány bizalmi embere” – mutatott rá Kocsis Máté a bejegyzésében, amelyet úgy folytatott: 

„Mindeközben a másik alpolgármester, a szocialista Szili-Darók Ildikó külön elindul a választáson, mert neki is lesújtó véleménye van a kamuzós, dührohamos polgármesterről.  Nem is csoda, hogy lecsúszott a kerület, koszosak az utcák, romlott a közbiztonság, elviselhetetlen a hajléktalan-helyzet, és megsarcolják a lakosokat: Pikó csak Gyurcsányt szolgálja ki” 

– írta a Fidesz frakcióvezetője.

 

Húzódik egy ideje a balos csetepaté

A Fidesz frakcióvezetője felidézte a kiszivárgott levelet, amelyben a párbeszédes alpolgármester a párttársainak, köztük V. Naszályi Mártának azt írta:

 „A helyi MSZP-vezető, Veres Gábor ki akar szakadni a közös frakcióból, és engem is vinne magával. A helyzet az, hogy Pikó nem áll a helyzet magaslatán. Jól kommunikál, de nem jó városvezető. Öntelt, autoriter, lobbanékony, ugyanakkor következetlen, befolyásolható, folyton rángatja a kormányt.”

Erőss arról is beszámolt, hogy polgármesteri és kabinetfőnöki alázások és dühkitörések vannak a hivatalban, a pénzügyesek pedig a bolondját járatják Pikóval, ezért az MSZP frusztrációja jogos. Azt is hozzátette, hogy szerinte Veres egy vállalhatatlan figura, aki a frakcióüléseken patkánynak és féregnek nevezi Pikót, ha nem érvényesül az akarata. Az ügyről lapunk részletesen beszámolt, a cikk ide kattintva elérhető.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook/Kocsis Máté)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.