Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Szlovénia

Mága Zoltán megállított egy repülőgépet a felszállópályán, nagy volt a riadalom

A zenész részletesen leírta, mi történt.

Forrás: Origo2024. 06. 29. 21:35
Fotó: Schumy Csaba [email protected] +36309645813
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat délben a törökországi Antalyába indult volna a Sun Express járata, azonban egy utas rosszul lett a gépen, ami háromórás csúszást okozott. Most kiderült: Mága Zoltán felesége lett rosszul a gépen, a hegedűművész maga írt az esetről a közösségi oldalán és elnézést kért a többi utastól a kellemetlenségek miatt – közölte az Origo.

Mága Zoltán azt írta: –Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutas-kísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást. 

Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert a SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi repülőtérről.

– hangsúlyozta a zenész.

– Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úti céljukhoz" – olvasható a bejegyzésben.

A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre. Köszönöm az utastársaim, a légikísérők és a pilóták, valamint a légitársaság segítségét, és hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!

Mága Zoltán közölte, a felesége állapota azóta rendeződött, már a családi otthonban pihen. Hozzáfűzte: – Még egyszer sajnálatomat fejezem ki az esetleges kellemetlenségért mindenkinek! Jó nyaralást, pihenést, és ami a legfontosabb: jó egészséget kívánok mindenkinek!" – üzente.

Borítókép: Mága Zoltán (Forrás: Facebook/Mága Zoltán hegedűművész)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.