Következő mérkőzések
Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Már tagadja Magyar Péter, hogy agymosottnak nevezte a magyarokat + videó

„Ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt” – mondta a Rzeczpospolita nevű lengyel lapnak a politikus. „Nem mondtam ilyet” – így magyarázkodott a Magyar Nemzetnek.

2024. 06. 05. 16:00
Forrás: Képernyőfotó - Videa
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Háborúellenesnek hirdeti magát, a háborúellenes kampányt mégis leállítaná Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke azt mondta a Magyar Nemzetnek, hogy a plakátok és a háborúellenes üzenetek félelmet keltenek a gyerekekben, ezért beszüntetné azokat. 

Közben Magyar Péter tagadja a lengyel Rzeczpospolitának elmondott szavait. A Magyar Nemzetnek már úgy magyarázkodott, hogy: „Nem mondtam ilyet, ki szoktam mondani, amit gondolok.”

Mindezt arra válaszul mondta a politikus, hogy interjút adott a Soros Györgyék érdekeltségébe tartozó lapnak. 

Ebből kiderül, hogy mégsem azt mondja a választóknak Oroszországgal kapcsolatban, amit valójában gondol.

Ahogyan azt sok magyar újság idézi, az ott elmondottak a következőképpen néznek ki: 

ha elkezdenék rosszakat mondani Oroszországról, azonnal elveszítenék minden támogatottságot. Itt egy évtizednyi agymosás volt.

Magyar Péter mindezt tagadja. „Nem mondtam ilyet, soha nem mondtam ilyet” – állította másnap Magyar Péter. Szerinte nem ő, hanem a Magyar Nemzet tartja agymosottnak a magyarokat, azok miatt a hírek miatt, amikkel tájékoztatják az olvasókat.

 

Magyar Péter úgy állítja egyébként, hogy nem tartják agymosottnak a magyarokat, hogy a Tisza Párt európai uniós listájának 7. helyén álló Kollár Kinga korábban pontosan ugyanezt írta közösségi oldalán: 

Sajnos amíg az oktatás nem változik, addig mi is ugyanolyan agymosott nép maradunk, mint az oroszok

A Tisza Párt listájának második helyén pedig Dávid Dóra, a Facebookot tulajdonló Meta jogtanácsosa szerepel. Magyar Péter háborút hirdetett a háborúellenes kampány ellen, és éppen ezután törölte a Facebook egy időre az M1 oldaláról Orbán Viktor békemeneten elmondott beszédének felvételét

Dávid Dóra egyébként az Advocates for International Development nevű szervezetnél volt gyakornok, aminek egyik partnere David Pressman ügyvédi irodája, de kapcsolatban állnak több Soros-szervezettel is. Az amerikai spekuláns pedig rendszeresen a háború folytatását hangsúlyozza.

 

Magyar Péter ugyanakkor azt állítja, hogy az ellenzéken belül nincsenek háborúpártiak. Ugyanakkor a baloldal azt hangoztatja, hogy ellentétes háborús politikát kellene folytatnia a kormánynak, mint amit tesz. Vagyis azt, amit Brüsszel hirdet: fegyvereket kellene a frontra szállítani, sőt már uniós katonák bevetéséről is egyre konkrétabb üzeneteket fogalmaznak meg.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.