Meghalt a 17 éves lány, aki repülőbalesetet szenvedett Dunakeszinél

Vasárnap délután történt a szerencsétlenség.

2024. 06. 24. 13:26
Apostag, 2021. július 3.
Lezuhant és összetört vitorlázó repülõgép Apostagnál 2021. július 3-án. A gép eddig tisztázatlan körülmények között egy mezõgazdasági területre zuhant. A balesetben a repülõt vezetõ 56 éves férfi megsérült, õt a mentõk kórházba vitték.
MTI/Donka Ferenc
illusztráció Fotó: Donka Ferenc
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba azt a tizenhét éves lányt, aki vasárnap lezuhant a dunakeszi repülőtérnél egy vitorlázórepülővel. A mentők gyors és szakszerű ellátása ellenére hétfőre belehalt a sérüléseibe a balesetet szenvedett lány – tudta meg a Magyar Nemzet.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője lapunkat arról tájékoztatta, hogy

a dunakeszi rendőrkapitányság az eset körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Mint a Magyar Nemzet már megírta, a baleset vasárnap kora délután történt. A tizenhét éves lány egyedül ült a vitorlázórepülőben, ő vezette. Úgy tudni, hogy turbulencia okozta a balesetet.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI/Donka Ferenc)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.