Megöltek egy idős asszonyt a tévéjéért + fotók

A rendőrök néhány órán belül elfogták az elkövetőt.

2024. 06. 24. 10:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vádat emeltek egy fiatal férfi ellen, aki egy éve kábítószer hatása alatt megölt egy nyolcvanegy éves nőt Jánoshalmán, majd elvitte a televízióját – tudatta a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség.

Az eset tavaly nyáron történt, amikor a huszonhárom éves jánoshalmai férfi alkohol és drog fogyasztása után elhatározta, hogy kifosztja a látásból ismert idős nőt. A kerítésen átugorva, a ház egyik nyitott ablakán bemászott az épületbe.

Forrás: Ügyészség

A nő felriadt a zajra és megpróbált felkelni, ám a férfi ököllel többször megütötte, majd megfojtotta. A férfi ezután a házban értékek után kutatott, végül áldozata televíziójával távozott. A vármegyei rendőrök néhány órán belül azonosították és elfogták.

Forrás: Ügyészség

Az ügyészség az emberölés súlyosabbnak minősülő, nyereségvágyból, a bűncselekmény elhárítására idős koránál vagy fogyatékosságánál fogva korlátozottan képes személy sérelmére elkövetett bűntettel vádolja. A letartóztatásban lévő férfi bűnösségéről a Kecskeméti Törvényszék dönt.

Borítókép: Az ellopott televízió (Forrás: Ügyészség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.