Menczer Tamás: Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható

A kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról.

2024. 06. 23. 13:44
Budapest, 2024. május 9.
Menczer Tamás fideszes országgyûlési képviselõ, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Kemenes Cukrász Manufaktúra Kft. beruházásáról tartott sajtótájékoztatón a Külgazdasági és Külügyminisztériumban (KKM) 2024. május 9-én. A cég új üzemet hoz létre pátyi telephelyén. A csaknem 1,8 milliárd forint értékû projektet az állam 620 millió forinttal támogatja, így elõsegítve tizenöt új munkahely létrejöttét.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magyar emberek világos döntést hoztak, nemet mondtunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára, azonban vannak olyan brüsszeli politikusok, akiknek ez nem tetszik, akik ezt elfogadhatatlannak, tűrhetetlennek tartják. Leginkább ilyen politikus Manfred Weber, a néppárt frakcióvezetője, aki meg akar bennünket büntetni – mondta el ma délutáni videójában Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója által posztolt felvételen Manfred Weber is feltűnik, aki egy alkalommal konkrétan ezt mondta hazánkról:

Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz ellen, nem Orbán Viktor ellen. Az egész ország ellen.

Menczer szerint a kérdés az, hogy nekünk, magyaroknak van-e jogunk dönteni a saját életünkről, a saját sorsunkról. Van-e jogunk azt mondani, hogy békét akarunk háború helyett? Az Orbán-kormány és a Fidesz–KDNP azt mondja, hogy igen, van, sőt, csak mi, magyarok dönthetünk a saját életünkről, a saját országunkról, a saját sorsunkról. Manfred Weber azonban másképp gondolja, ezért akar büntetni bennünket. 

– Akár tetszik Weber úrnak, akár nem, a békénket a jövőben is védeni fogjuk. A zsarolási, nyomásgyakorlási kísérleteket pedig megszoktuk, ismerjük ezeket jól. Mindenki meg fogja tanulni, hogy Magyarország nem zsarolható – jelezte videójában a kommunikációs igazgató. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.