Nem esett jól a durva vihar Óbudának, még mindig tart a kárelhárítás

A IV. és a XV. kerületben is komoly károk vannak.

Forrás: MTI2024. 06. 07. 15:42
Kislány sétál a vízzel elöntött nyíregyházi Kert közben 2018. augusztus 9-én.
illusztráció Fotó: MTI/Balázs Attila
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Viharkárok elhárításán dolgoznak a tűzoltók Budapest III., IV. és XV. kerületében – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a honlapján péntek délután.

A legtöbb bejelentés a III. kerületből érkezett, közel húsz helyről kértek segítséget délután két óra körül. Az Emőd utcában egy építési területről dőlt ki egy nagy fa, amely forgalmi akadályt okoz, és egy villanyoszlop is megrepedt. A Széchenyi utcában az úttestre dőlt egy fa, és leszakította a távközlési vezetéket. A Szentendrei úton a Fésűs utca közelében egy leszakadt faág okoz útlezárást. A Mátyás király úton két fa dőlt a járdára.

A IV. kerületi Perényi Zsigmond utcában két fa egy trafóházra és egy közvilágítási oszlopra dőlt. A Nádor és a Batthyány  utcában letört faág hullott az elektromos vezetékre. A Hárfa utcában két vastag faág dőlt a játszótérre.

A XV. kerületben a Károlyi Sándor út és Géza fejedelem tér kereszteződésében egy trafóházra és az útra dőlt egy faág félpályás forgalmi akadályt okozva – közölték.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.