Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Orbán Viktor megszólalt a magyar–német után

A miniszterelnök a helyszínen szurkolt a válogatottnak.

2024. 06. 19. 21:30
EB
Németország-Magyarország
Fotó: Mirkó István
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor bejegyzést tett közzé a magyar labdarúgó-válogatott németek elleni mérkőzése után.

Jön Skócia, csak a becsület!

– fogalmazott a miniszterelnök a közösségi oldalán.

Németország-Magyarország EB Orbán Viktor Csányi Sándor MLSZ stuttgart
Orbán Viktor Csányi Sándor, az MLSZ és Aleksander Ceferin, az UEFA elnöke társaságában nézte a meccset. Fotó: Mirkó István

A stuttgarti Európa-bajnoki mérkőzés, amelyről a Magyar Nemzet is beszámolt, a házigazda németek győzelmével ért véget. A magyar csapat őrületes tempóban kezdte a meccset, és bár szinte végig közel járt a gólhoz, végül nem sikerült megszereznie Marco Rossi csapatának. A németek egy vitatott bírói ítélet után szerezték meg a vezetést, végül 2-0-s végeredménnyel léptek a továbbjutás kapujába. A magyar válogatott így két meccs után nulla ponttal áll a tabellán, a továbbjutási esélyek pedig lecsökkentek.

A magyar nemzeti tizenegy végigküzdötte a mérkőzést, és a végeredmény ellenére méltó ellenfélnek bizonyult a tornát rendező német csapattal szemben.

Megmutattuk, miért vagyunk itt!

– jelezte Orbán Viktor, aki a helyszínen nézte meg a találkozót mások mellett Csányi Sándor MLSZ-elnök és Olaf Scholz német kancellár társaságában.

Borítókép: A mérkőzés (Fotó: Mirkó István)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.