Orbán Viktor: Ez a vita tárgya

„Ilyet még a világ nem látott” – fogalmazott a miniszterelnök.

Forrás: Facebook2024. 06. 14. 18:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Soros György bírósága hozta meg ezt az ítéletet. Köztudott dolog, hogy az Európai Unió, a brüsszeli buborék, ahogy mi hívjuk, az tele van Soros György embereivel. Sorosnak van egy terve, ezt meghirdette, sose rejtette véka alá, maga írta meg, rátette a kézjegyét, közzétették: be kell hozni évente egymillió migránst – mondta Magyarország miniszterelnöke a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában, amelynek részletét a közösségi oldalán tette közzé.

– Ha erre nincs pénze az uniónak, majd Soros György ad kölcsönt, de Európából mindenképpen egy kevert népességű kontinenst kell létrehozni 

– magyarázta Orbán Viktor, majd rámutatott: – A migrációs brüsszeli követelés azt jelenti, hogy engedjük be őket, adjunk nekik pénzt, lássuk el őket és engedjük meg, hogy itt éljenek velünk.

 

A magyaroknak kell dönteniük

A kormányfő hangoztatta: – Mi ahhoz ragaszkodunk, hogy Magyarország a magyaroké és csak kizárólag a magyarok dönthetik el azt, kivel akarnak együtt élni. Ez a vita tárgya. Most nagy büntetést kell fizetni. Azon töröm a fejem, hogy hogyan oldjuk meg úgy, hogy ez nekik jobban fájjon, mint nekünk – mondta Orbán Viktor, majd komolyabbra fordítva a szót kiemelte:

Ilyet még a világ nem látott. Tehát ha azt mondom, hogy vérlázító vagy felháborító, az eddigi európai bírósági döntések történetét figyelembe véve, akkor én nagyon enyhe, visszafogott nyilatkozatot tettem. Tehát egész egyszerűen eszement.

– zárta sorait Orbán Viktor.

Borítókép: Orbán Viktor (Forrás: Facebok/Orbán Viktor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.