Következő mérkőzések
Ukrajna
18:002024. június 26.
Belgium
Szlovákia
18:002024. június 26.
Románia

„Ránk akarják erőltetni a bevándorlókat!”

Menczer Tamás kommentálta az Európai Bíróság ítéletét.

2024. 06. 13. 19:21
Pilisjászfalu, 2024. május 31.
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, a térség fideszes országgyûlési képviselõje beszédet mond a felújított pilisjászfalui egészségház átadásán, és a helyi bölcsõdefejlesztésrõl tartott sajtótájékoztatón a Pest vármegyei településen 2024. május 31-én.
MTI/Lakatos Péter
Fotó: MTI/Lakatos Péter
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felháborító az Európai Bíróság ítélete – jelentette ki Menczer Tamás. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára feltöltött videójában arra a döntésre reagált, ami szerint 200 millió eurós bírságot kell fizetnie Magyarországnak az uniós bevándorlási politika megsértése miatt. Szerinte mindenképpen ránk akarják erőltetni a bevándorlókat, ezért született ez az ítélet is.

Az óvatos becslések szerint Afrika lakossága a következő 20 évben 750 millió fővel fog nőni – jelezte Menczer Tamás. Így 2 milliárd 200 millióan lesznek körülbelül – tette hozzá.

Mi itt Európában vagyunk szűk 500 millióan. Náluk 750 millió fő lesz csak a növekménye a lakosságnak – mutatott rá a kommunikációs igazgató. 

Na most, ha ezek az emberek, vagy csak egy részük, néhány százmillió ember elindul Európa felé, akkor nekünk harangoztak

– jelezte Menczer Tamás. Hozzátette: „Ugyanúgy, ha a háborúnál még sokat beszélgetnek atomfegyverekről, meg katonák küldéséről, meg még kicsit okoskodnak, akkor is harangoztak.”

Ezért van az, hogy olyan döntéseket kell hoznunk közösen, amelyek megvédenek bennünket

– hangsúlyozta a kommunikációs igazgató.

Borítókép: Menczer Tamás (Fotó: MTI/Lakatos Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.