Következő mérkőzések
Svájc
18:002024. június 29.
Olaszország
Németország
21:002024. június 29.
Dánia

Vízbe fulladt egy ötéves kisfiú a kőbányai strandon + videó

Újraélesztette az úszómester, de a kórházban meghalt a bajba került gyerek.

2024. 06. 24. 12:40
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vízbe fulladt egy ötéves kisfiú egy kőbányai strandon – számolt be a tragikus esetről a Tv2 hírműsora, a Tények. Az úszómester kihúzta a medence aljára süllyedt gyermeket a vízből, és újra is élesztette, ám a gyermek később a kórházban életét vesztette.

Egy Metropolnak nyilatkozó szemtanú elmondta, hogy a tragédia előtt is karúszó és úszógumi nélkül szaladgált a kőbányai strandon az a kisfiú, aki később balesetet szenvedett a mély vízben. A nagymama a gyermekeivel és az unokáival ment ki a strandra. Így emlékezett vissza a történtekre:

Én úgy tudom, hogy a kisfiú anyukája ott volt a homokozó résznél, a kisgyerek meg egyedül mászkált a strand területén. Arra lettünk figyelmesek, hogy a két gyerek mondta, hogy egy kisfiú belefulladt a vízbe. Én odamentem, és akkor már élesztette újra az úszómester a kisfiút. Eléggé föl volt fújódva már a hasa és elég sokáig küzdöttek az életéért.

A szemtanú szerint amikor már próbálták újraéleszteni a gyermeket, akkor ért oda a nagy medencéhez a kisfiú édesanyja, aki teljesen kétségbeesett. A balesethez három mentőautó érkezett ki, és bevitték a kisfiút a sürgősségi osztályra, miután stabilizálták az állapotát.

A rendőrség először foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésként vizsgálta a tragédiát, ám miután az ötéves fiú a kórházban elhunyt, az esetet átminősítették gondatlanságból elkövetett emberölésre.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.