A balliberális sajtó szerint a túl drága Balásy cégcsoport adta a legkisebb árat az Integritás Hatóság pályázatán

Nem elég a legalacsonyabb ár, így is kikosarazták a New Land Media Kft-t.

2024. 07. 24. 13:13
Borítókép: Az Integritás Hatóság táblája (Fotó: MTVA/Róka László)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lezárult az a közbeszerzés, amelyben kommunikációs tevékenységéhez keresett partnereket az Integritás Hatóság a következő két évre – olvasható a szervezet oldalán. A közlemény szerint a három részből álló, tárgyalásos eljárásban a PR-szolgáltatásokat az Uniomedia Zrt. nyújtja majd, az online és offline médiamenedzsment, médiavásárlás feladatait a Wavemaker Hungary Kft. – Media Vision Advertising Kft.– Redboxcom Kft. konzorciuma, a kreatív tervezési és gyártási feladatokat pedig a Super11 Creative Zrt. nyerte el. A közbeszerzés összértéke 24 hónapra 1,13 milliárd forint, amelynek 70 százalékát köteles lehívni a Hatóság. Az árverseny mellett fontos szempontként figyelembe vett szakmai minőséget szakértő zsűri bírálta el – ismertették.

A pályázaton indult a Balásy Gyula tulajdonában álló New Land Media Kft. is, amely az első és a harmadik feladatra a legolcsóbb ajánlatot adta. Az elbírálásnál az ár hatvanszázalékos súllyal szerepelt, a szakmai ajánlat elbírálása negyven százalékkal, ám mégsem a New Land Media Kft. mellett döntött az Integritás Hatóság.

Megjegyzendő, hogy a balliberális sajtó korábban gyakorta hangoztatta, hogy a New Land Media Kft. túlárazott szerződésseket köt az ügyfeleivel, amire ráerősített Magyar Péternek, a baloldal új üdvöskéjének egy korábbi állítása. A Tisza Párt elnöke arról beszélt, hogy túlárazott szerződéseket kötött a New Land Media Kft. a Diákhitel Központtal, azonban most az Integritás Hatóság számára az említett cég adta a legolcsóbb ajánlatot, így megdőlt a baloldal állítása a túlárazott szerződésekről.

Borítókép: Az Integritás Hatóság táblája (Fotó: MTVA/Róka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.