A TEK kapcsolta le a bihari drogtermelőt, fegyverei is voltak

A kábítószert termelő férfi házában lőfegyvereket és több mint száz tő cannabist találtak.

Forrás: Police.hu2024. 07. 26. 7:32
A rendőrség által a komádi ingatlanban felfedezett 109 tő marihuánák néhány példánya Forrás: Fotó: Police.hu
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hajdú-bihari bűnügyi igazgatóság a TEK műveleti egységével ütött rajta egy komádi fiatalemberen.

A Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatóság munkatársainak olyan információ jutott a tudomására, hogy egy 26 éves férfi marihuánát termeszt Komádiban. A Police.hu oldalon leírtak szerint nyomozók azonnal munkához láttak, adatokat, bizonyítékokat kezdtek gyűjteni. Hamar sikerült kideríteniük, hogy a fiatalember valóban cannabist nevel az otthonában, azonban új és nem várt információkat is megtudtak. Gyanú merült fel arra vonatkozólag, hogy lőszereket, esetleg fegyvert is tart a házában.

A bűnügyesek ezek ismeretében a Terrorelhárítási Központ (TEK) közreműködését kérték az elfogásban. Tegnap reggel ütöttek rajta, és gyanújuk igazolódott. A férfi lakásán 109 tő cannabist és különböző kaliberű lőszereket találtak.

A nyomozók őrizetbe vették és előterjesztést tettek a letartóztatására. Jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása, lőszerrel való visszaélés és más bűncselekmények miatt kell felelnie.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.