Baleset az M1-es autópályán, hatalmas a torlódás

Éjszaka az M6-os pályát kellett lezárni.

2024. 07. 29. 6:37
dugó, torlódás, baleset
Fotó: Mihádák Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem indult a hétfő balesetmentesen az utakon, az  M1-es autópályán, Budapest felé, a Grébics pihenő közelében már baleset történt. A 73-as km-nél a külső sávot lezárták. Az Útinform jelentése szerint 

a torlódás közel három kilométeres.

Ugyancsak az M1-es autópálya, Budapest felé vezető oldalán, a 66-os és a 60-as kilométer között munkavégzés miatt lezárták a külső és a leálló sávot. A forgalmat a belső sávra és az ellenkező oldal belső sávjára terelik. Emiatt a 64-es kilométernél a Remeteségi pihenőhelyet lezárták. Tankolni előtte, a  94-es kilométernél található Concó-pihenőhelynél, vagy később a 43-as kilométernél az Óbarok pihenőhelynél van lehetőségük.

Korábban az M6-os autópályát Százhalombatta közelében le kellett zárni, miután a Budapest felé vezető oldalon egy autószállító tréler felborult. A katasztrófavédelem arról tájékoztatott, hogy a balesethez az érdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, és mentő is érkezett.


 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.