„Egy orvosnak meghalni sincs ideje” – újra munkába állt Győr orvos-polgármestere

Továbbra is gyógyítja a betegeket Dézsi Csaba András.

2024. 07. 29. 11:26
Gyõr, 2024. február 5.
Dézsi Csaba András polgármester (Fidesz-KDNP) beszédet mond az Országos Mentõszolgálat (OMSZ) új, gyõri mentõállomásának átadásán 2024. február 5-én.
MTI/Krizsán Csaba
Fotó: MTI/Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hétfőn már ismét a betegek gyógyításával indul a hét. Egy orvosnak meghalni sincs ideje” – ezzel a szöveggel jelentkezett közösségi oldalán Dézsi Csaba András. Győr polgármestere pénteken azzal került be a hírekbe, hogy kórházba kellett mennie, és sürgős beavatkozásra volt szükség nála. 

Szívügyünk Győr! Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!” – tette hozzá Dézsi Csaba András friss bejegyzésében. 

A júniusi polgármester-választáson egyébként Dézsi veszített, októbertől majd egyéni önkormányzati képviselőként dolgozik tovább az önkormányzatban, és a jelek szerint orvosi tevékenységét is folytatni fogja. 

Borítókép: Dézsi Csaba András (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.