Elesett az M7-es, több mint 14 kilométeres a dugó

Forgalmi és közlekedési információk vasárnap délután.

2024. 07. 07. 16:14
Budapest, 2020. június 11.
Krasznai Erika ápolónõ munkába tart az M7-es autópályán a koronavírussal fertõzött betegek fogadására kialakított Covid Ortopéd-Traumatológiai Osztályra a fõvárosi Szent János Kórházba 2020. június 4-én.
MTI/Balogh Zoltán
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Megélénkült a forgalom az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, szakaszosan torlódik a forgalom – tájékoztatott az Útinform. Már

a 90-es jelű balatonvilágosi csomóponttól telítettek a sávok,

ezért javasolják a Balaton északi partjáról a 8-as főút–Székesfehérvár–M7-es autópálya útvonalat, a déli partról útnak indulók pedig ha tehetik, az M6-os autópálya felé kerüljenek.

Korábban a 72-es kilométernél, a Budapest felé vezető irányban baleset történt, és ugyan forgalomkorlátozás már nincs, a rendkívül erős forgalom miatt

a torlódás meghaladta a tíz kilométert.

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság tájékoztatása szerint Kőszárhegy térségében három gépkocsi ütközött össze.

 

Munkavégzés a Hárosi Duna-hídon

Az M0-s autóút déli szektorában az M1-es autópálya felé vezető oldalon, a Hárosi Duna-hídon aszfaltozás miatt a két belső sávot lezárták. A 17-es kilométernél egy-két kilométeren keresztül araszolnak a járművek.

A 81-es főúton, Kisbér és Bakonysárkány között két személyautó ütközött össze. A 41-es kilométernél a főutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat Kisbér és Mór között a Pusztavám–Bokod–Császár útvonalon terelik.

Ezen a hétvégén a kamionstop este tíz óráig lesz érvényben.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.