Esernyős férfi bukkant fel egy palota tornyán a Széll Kálmán téren + videó

A Buda-palota tetején látták.

2024. 07. 23. 7:20
Fotó: Kalló Péter
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem mindennapi látvány fogadta a Széll Kálmán tér környékén közlekedőket hétfőn, a Magyar Nemzeti Bank tetején ugyanis egy férfi bukkant fel, aki esernyővel a kezében sétálgatott a Pénzmúzeumnak is otthont adó Buda-palota tornyán.

Az esernyős ember nem először hódítja meg a magasságot, legutóbb a Puskás Aréna tetején jelent meg, de feltűnt már a soproni Tűztornyon, a Szabadság hídon, a Deák téri óriáskeréken, a balatonboglári Gömbkilátón, a Szent Gellért-szobor tetején, vagy éppen a Kelenföldi Erőmű legmagasabb pontján is.

Fotó: Kalló Péter

A férfit megihlette a bank centenáriumát ünneplő eseménysorozat, az ismert kaszkadőr ezért szemelte ki a Buda-palota tornyát, ahol hétfőn bukkant fel, nem kis meglepetést szerezve a járókelőknek – tájékoztatta a lapunkat a Pénzmúzeum.

@penzmuzeum A titokzatos Esernyős Ember az MNB Széll Kálmán téri épületén volt látható ma reggel! ☂️ #Pénzmúzeum #EsernyősEmber #MoneyMuseum ♬ Beautiful Things - Benson Boone

Borítókép: Az esernyős ember (Fotó: Kalló Péter)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.