Élő közvetítés
Hollandia
ÉLŐ
Törökország

Hárman meghaltak az éjjeli balesetben az Árpád hídon, a sofőr forgalommal szemben hajtott + fotó

Több mint egy év után újabb brutális baleset történt az Árpád hídon.

2024. 07. 04. 6:32
Budapest, 2024. július 4.
Sérült taxi az Árpád hídon, ahol összeütközött három autó 2024. július 3-án. A balesetben hárman életüket vesztették.
MTI/Mihádák Zoltán
Fotó: Mihádák Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három autó ütközött össze Budapesten, az Árpád híd közepén, a Pestről Budára vezető oldalon. A fővárosi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is nagy erőkkel érkeztek a helyszínre – közölte a katasztrófavédelem. 

Fotó: Mihádák Zoltán

A műszaki mentést hat tűzoltóautóval húsz tűzoltó végezte, amelynek során az egységek a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett három feszítő-vágóval kiszabadították az ütközés következtében a járművekbe szorult utasokat. A baleset következtében három ember életét vesztette, négy embert a mentőszolgálat kórházba szállított. 

Fotó: Mihádák Zoltán

A helyszíni képeken látható, hogy a szürke Suzuki valósággal kettészakadt, az autóból alig maradt valami.

Nem sokkal hajnali egy óra után azt írták, hogy a Budáról Pestre tartó oldalon már halad a forgalom.

Több mint egy évvel ezelőtt, az Árpád hídon egy sofőr 137 kilométeres sebességgel haladt, elvesztette az uralmát a negyvenmilliós Mercedese felett, amely fékezés nélkül nekivágódott a járdát védő szalagkorlátnak, átszakította, és letépte egy arra haladó kerékpáros mindkét lábát. A kerékpáros a kórházba szállítás közben meghalt. A Mercedes az ütközés után visszacsapódva egy BMW-nek vágódott. Annak ellenére, hogy az eset után felmerült, hogy az ilyen eseteket szigorúbban kellene büntetni, az Árpád hídi ámokfutó sofőr szabadon mozoghat a fővárosban.

Borítókép: Az egyik autó (Forrás: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.