Két temetést tart az Árpád hídon meghalt szerelmespár családja

A gyászoló hozzátartozók a búcsúztatást együtt szervezik.

2024. 07. 21. 10:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kétszer temetik el az Árpád hídi tragédiában elhunyt szerelmespárt. Mónikát és Ervint Erdélyben és Felvidéken is örök nyugalomra helyezik – írja a Bors.

Mint a Magyar Nemzet írt róla, két fiatal halt meg július 3-án az Árpád hídon, miután az aznap egyszer már kábítószerezésért rendőrségre bevitt B. Roland az esti órákban először elrabolt egy taxit, majd a kocsival szemből hajtott fel az Árpád hídra. Ott először összeütközött egy Hyundai-jal, majd ámokfutóként tovább haladt, és a híd közepe felé egy taxinak és egy Suzukinak is nekiment.

A taxiban négy ember súlyosan megsérült, a gázoló meghalt, míg a Suzukiban ülő jegyespár, Sz. Mónika és B. Ervin azonnal meghaltak.

 

Két temetés is lesz

A tragikus sorsú szerelmeseket közös szertartáson búcsúztatják, a két gyászoló család az eseményt együtt szervezi.

Búcsúztatásukról, temetésükről és emlékük méltó megőrzéséről a két család közösen gondoskodik. Közös búcsúztatásukat 2024. augusztus 2-án tartjuk

– jelezték a gyászolók, akiknek csupán egyetlen kérésük volt: részvétnyilvánítást 13 órától fogadnak a hozzátartozók. A kegyeletüket kifejezni vágyóktól azt kérték, egy szál fehér virágot hozzanak.

A gyászjelentés szerint ezután két temetést is tartanak: egyet augusztus 9-én a felvidéki Kéménden, míg később, augusztus 17-én egy másikat az erdélyi Gyergyóditrón. Mónika ugyanis felvidéki, míg Ervin erdélyi származású volt.

Borítókép: Halálos baleset az Árpád hídon (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.