Kovács Zoltán: Manfred Weber képmutató támadást intézett hazánk ellen!

Újra Manfred Weber az, aki a magyar kormányt támadja, miközben politikai szövetségesei illegális migránsok millióit zúdították Európára.

Forrás: MTI2024. 07. 30. 22:48
KOVÁCS Zoltán
Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár (Fotó: MTI/Lakatos Péter)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Manfred Weber, az Európai Néppárt elnökének akciója nem más, mint a háborúpárti liberális európai elit újabb képmutató támadása Magyarország ellen – írta Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár az X-en.

Újra Manfred Weber az, aki a magyar kormányt támadja, miközben politikai szövetségesei illegális migránsok millióit zúdították Európára, és ezzel a kontinens államait és az európai embereket súlyos nemzet- és közbiztonsági fenyegetésnek tették ki. Érdekes módon annak idején sem Weber úr, sem a balliberális elit nem mutatott aggodalmat Európa és az európai emberek biztonsága miatt – hangsúlyozta Kovács Zoltán.

Az államtitkár úgy fogalmazott, hogy ez a legújabb brüsszeli támadás azért abszurd és képmutató, mert éppen a brüsszeli intézmények és az Európai Néppárt – a liberális erőkkel szövetségben – mindent megtesznek azért, hogy Magyarország kénytelen legyen lebontani szigorú határvédelmi és menekültügyi rendszerét, és ezzel illegális bevándorlók százezreit engedjük be az országba és ezáltal az Európai Unióba.

A magyar bevándorlási rendszer a legszigorúbb az Európai Unióban. A vendégmunkások csak szabályozott keretek között, nemzetbiztonsági ellenőrzést is magában foglaló keretek között léphetnek be, és kizárólag munkavállalási céllal, korlátozott ideig maradhatnak – hangsúlyozta.

Kovács Zoltán hozzátette, hogy Magyarország továbbra is megvédi déli határát és fenntartja a kontinens legszigorúbb bevándorlási rendszerét.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.