Élő közvetítés
Portugália
ÉLŐ
Franciaország

Lezárták a 3-as főutat, mentőhelikopter van a helyszínen

Egy hetvenéves nő súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: MTI2024. 07. 03. 13:22
tűzoltó baleseti helyszínelés mentőhelikopter Forrás: BM OKF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a 3-as főutat Mezőkövesdnél, ahol egy személygépkocsi és egy teherautó ütközött össze szerda reggel – közölte a katasztrófavédelem az MTI-vel.

A baleset következtében beszorult az autójába egy ember, akit a mezőkövesdi hivatásos tűzoltók emeltek ki a járműből a mentőszolgálattal közösen – írták.
Sebő Katalin, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs szervezője az MTI-vel azt közölte: munkatársai a helyszínről egy 70 év körüli nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel vittek mentőhelikopterrel kórházba.

Ahogyan arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt a következő két hétben az M0-s Budapest felé vezető szakaszán hatalmas dugókra lehet számítani pályaújítási munkálatok miatt. 

Borítókép: Illusztráció (Forrás: BM OKF)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.