Megszólalt a férfi, aki brutálisan felrúgott egy gyermeket a szolnoki kalandparkban

Egy jászberényi sportszervezet vezetője követte el a bántalmazást.

Forrás: Szoljon2024. 07. 17. 14:28
MJA_2298
Illusztráció. A szolnoki Kalandpark. Fotó: Mészáros János/Új néplap
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Újabb fejlemények derültek ki a szolnoki kalandparkban történt megdöbbentő esetről. A gyermekbántalmazásról közzétett videót követően futótűzként terjedt a közösségi médiában, hogy egy jászberényi sportszervezet vezetője volt az, aki úgy felrúgott egy kisfiút, hogy a gyermek a fejére esett és a földön fekve maradt. Az egyesület elnöke, szakmai vezetője ezt közleményben erősítette meg és lemondott tisztségeiről – adta hírül a Szoljon

Korábban a Magyar Nemzet is beszámolt arról, hogy előkerült egy brutális videó, amelyen jól látható, hogy a kalandparkban egy gyerekcsoport felügyelője felrúgott egy kisfiút, aki a bántalmazás erejétől megpördült a levegőben, majd a fejére esett. Ezután a férfi elsétált és otthagyta a földön fekvő gyermeket.

Amit tettem, minden szempontból elfogadhatatlan, szembemegy mindazzal, amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás

– írja a közleményben a férfi, majd hozzáfűzi, mindent elkövet, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassa, és csak reméli, hogy nem okozott lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kért. Agócs Tibor a Yakuzák Se elnöke, szakmai vezetője. Bár a bejegyzésnek azóta nyoma sincs a közösségi médiában, a Szoljon készített róla egy képernyőfotót. 

Fotó: Szoljon 

„A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére” – közölte, majd kérte, hogy a méltatlan támadásoktól kíméljék meg a családját és kollégáit. Közölte azt is, hogy a sajtónak nem akar nyilatkozni. 

Aztán törölték az Y Média oldalát a Facebookról. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.