„Három halottunk van” – erre emlékszik az Árpád hídi balesetben megsérült taxis + videó

A brutális ütközés után ki kellett vágni autójából, súlyos sérüléseket szenvedett.

Forrás: Hír TV2024. 07. 09. 14:11
Halálos baleset az Árpád hídon (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csodával határos módon túlélte a brutális ütközést, de ki kellett vágni autójából, súlyos sérüléseket szenvedett, és még mindig kórházban ápolják Nagy Tamást, a taxisofőrt, akinek járművébe múlt szerda este csapódott egy ámokfutó az Árpád hídon – derül ki a Hír TV riportjából

– Én úgy érzékeltem, hogy ránk repült az autó a semmiből. A nagy csattanásra emlékszem. Ott még másfél percig voltam magamnál

– idézte fel a Híradónak a történteket a férfi.

– Hallottam, hogy hamar odaszaladt egy mentő, és mondta, hogy „három halottunk van, négy sérültünk van” – folytatta. Elmondása szerint ezután még keveset beszéltek, de elveszítette az eszméletét, és legközelebb már a kórházban tért magához. 

A Hír TV-nek alárulta, utólag megnézte a felvételeket, melyektől még mindig elszörnyed.

– Nyilván több hónapos felépülés lesz, de a kórházból már a héten hazamehetek – adott jó hírt az állapotáról. Mint mondta, eddig oxigénmaszkot kellett viselnie, de erre már szerencsére nincs szüksége.

Múlt szerdán egy feltehetően bedrogozott ámokfutó dulakodást követően ellopta egy nő taxiját. Az autóval a forgalommal szemben haladt, majd balesetet is okozott, amelyben három ember, köztük ő is életét veszítette. 

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.