Rálőtt egy debreceni nyugdíjas az utcán füvet nyíró munkásokra

A férfit saját bevallása szerint zavarta a kertészkedők által keltett zaj.

2024. 07. 19. 7:04
lőszer, töltény, fegyver, Illusztráció (Forrás: Pexels)
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lövöldöző férfi szerint túl korán kezdték a zajjal járó munkát. A Tények információi szerint csütörtök hajnalban a háza előtt füvet nyíró munkásokra nyitott tüzet egy riasztófegyverből egy debreceni nyugdíjas. A földszinti lakásban élő idős férfi azon háborodott fel, hogy a kora reggeli órákban kezdték a fűnyírást. Mint elmondták, a támadó először üvöltözött a munkásokkal, majd egyszer csak

előkapta a gumilövedékes pisztolyt és a dolgozók közé lőtt.

A füvet nyíró munkások sokkos állapotba kerültek, egyikük, Ruman István a Tényeknek úgy fogalmazott:

már csak azt láttam, hogy a nyitott ablakon át, a rácson keresztül a társamra lőtt.

A meglőtt férfi még gondolkodik azon, hogy másnap fel tudja-e venni a munkát a történtek után, A rendőrség tájékoztatása szerint a hatóságokat az eset után azonnal riasztották, a helyszínre siettek és elfogták a magáról megfeledkezett lövöldözőt. A Tények szerint a nyugdíjasnak fegyverrel elkövetett garázdaság miatt kell felelnie.

 Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.