Robbanások rázták meg éjszaka Úrhidát, hatalmasra csaptak fel a lángok

A környező településekről is hallani lehetett a robajt.

2024. 07. 18. 9:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hajnal fél kettőkor erős robbanások hangjára ébredtek az úrhidaiak – írta a FEOL.

Mint kiderült, egy melléképület égett a Táncsics utcában, a helyiek közül többen siettek segíteni a helyszínre a tűzoltók megérkezése előtt, mivel a feltámadó szélben a lángok továbbterjedésétől tartottak. 

A felcsapó lángok messziről is jól látszottak, füst borított be mindent

 – közölte a lap.

A tűzesethez a székesfehérvári, pusztaszabolcsi és a pétfürdői hivatásos, valamint a sárvízi önkéntes tűzoltók vonultak ki nagy erőkkel. A tűzoltást a katasztrófavédelem műveleti szolgálat irányításával végezték. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint teljes terjedelmében égett a megközelítőleg kétszáz négyzetméteres csarnoképület. 

A tűz egy szomszédos csarnoképületre is átterjedt. Az egységek három vízsugárral megakadályozták a lángok további terjedését, majd sikerrel eloltották a tűzet. A tűzeset okát vizsgálják, egyelőre arról tájékoztatást nem adtak ki. Helyi információk szerint a jelentős kárt szenvedett épületben mezőgazdasági eszközök, gépek voltak.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.