Újabb sötét titkok derültek ki a gyermekbántalmazó karateedző múltjáról

Egy nő állítja: a botrányba keveredett karateedző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta.

2024. 07. 20. 8:26
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A szolnoki kalandparkban egy kisfiú lábát kirúgó karateedzőről a Tényeknek azt állította egy nő, hogy a férfi korábban, egész pontosan 17 évvel ezelőtt megerőszakolta őt. A nő akkoriban a férfi tanítványa volt.

Azt mondta, hogy ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik, hanem akkor ezt te élvezed

 – idézte fel az esetet könnyek közt Nádasi Adrienn, hozzátéve: a férfi az aktusok után volt, hogy halálosan megfenyegette.

A TV2-nek többen beszéltek az edző múltjáról. Arról is beszámoltak: a tinilányokat a végsőkig manipulálta, majd testileg kihasználta. Szerintük több fiatal lányt is megerőszakolhatott.

Amint arról már korábban is beszámoltunk, felháborító dolog történt a szolnoki kalandparkban, ahol egy karateedző, a Yakuzák SE vezetője és edzője, Agócs Tibor úgy kirúgta egy kisfiú lábát, hogy az a fejére zuhant. 

Az esetről videófelvétel is készült. Ráadásul az edző a kisfiú édesanyja szerint ennyivel nem elégedett meg: nyakon öntötte vízzel és felrángatta, majd azt mondta, „Mi vagy te, lány?” Ráadásul azóta bocsánatot sem kért a gyermektől és családjától a megalázó fenyítés miatt. 

Borítókép: A gyermekbántalmazás pillanata (Forrás: Facebook)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.