Féltékenységből rágyújtotta a házat élettársára és vele alvó gyerekeire

Önként feladta magát.

2024. 08. 23. 10:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Feladta magát a rendőrségen az a férfi, aki a gyanú szerint rágyújtotta pilisvörösvári otthonukat alvó élettársára, annak volt férjére és két közös gyerekükre szerda hajnalban; a tűzben végül nem sérült meg senki – közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Azt írták, a 32 éves gyanúsított szerda hajnali 4 óra körül – egy féltékenységből adódó szóváltás után – benzint locsolt alvó élettársára és a pilisvörösvári ház több pontjára, majd meggyújtotta az ingatlan ablakát, és elhagyta a helyszínt. 

A házban tartózkodott a nő volt férje és két közös gyermekük is, akik időben észrevették a tüzet, épségben kijutottak a házból. A lángok továbbterjedtek három másik ingatlanra, amelyek lakhatatlanná váltak.

 

A tűz eloltása után a helyszínelés órákon át tartott, a nyomozók égésmaradványokat és benzineskannát is lefoglaltak. Az életvédelmi nyomozók elrendelték a férfi körözését, ennek hatására B. Richárd csütörtök este önként jelent meg a VIII. kerületi rendőrkapitányságon; a kihallgatásán nem tett érdemi vallomást. A gyanúsítottat őrizetbe vették, ellene különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt indult eljárás, a rendőrök kezdeményezik a letartóztatását.

Borítókép: A férfi (Forrás: PoliceHungary Youtube)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.