Hogyan menekülj el a rendőrök elől? Ez a fickó azt hitte, hogy tudja a titkot!

Ez a menekülés minden idők legjobb kabaréjelenetének is beillene, de halálosan komolyan gondolták.

2024. 08. 23. 12:34
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Kisvárdai Rendőrkapitányság körözési akciót tartott augusztus 22-én. Ebben vett részt a Készenléti Rendőrség nyírbátori osztálya is. Az egyik szabolcsi kistelepülésen egy negyvenéves férfit kerestek. Hatvan nap elzárást kapott lopás miatt, de nem vonult be a börtönbe, ezért a Nyíregyházi Törvényszék bv-csoportja körözést adott ki ellene – írta a police.hu.

Amikor a készenléti rendőrök lakcímén keresték, a felesége azt állította, hogy nincs otthon, Budapestre ment dolgozni. Az akciót a magasból biztosító drón kezelője azonban észlelte, hogy a férfi – meglátva az egyenruhásokat – hátul kislisszant a házból, majd beszaladt a kettővel mellettük lévő ingatlanba, ahol édesanyja lakik, hogy ott meghúzza magát. Sokáig nem bujkálhatott, hiszen a drónkezelő azonnal jelzett a kollégáinak, akik néhány pillanat alatt el is fogták a körözött személyt. A menekülést itt lehet megnézni:

A férfit ruházata átvizsgálása után, majd bilincselést követően a Kisvárdai Rendőrkapitányságra vitték, onnan pedig Nyíregyházára, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe, hogy megkezdhesse elzárásának letöltését.

Borítókép: Kép a „nagy” menekülésről (Forrás: police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.