Ilyen nincs, és mégis: jogosítvány nélkül vezetett, kitiltott autóval egy férfi

A sofőrt parkoló pályára tették.

2024. 08. 27. 10:39
Illusztráció Fotó: Magyar Rendőrség Facebook oldala
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem volt szívbajos az a sofőr, akit a kaposvári rendőrök igazoltattak nemrég: a Police.hu beszámolója szerint a járőrök augusztus 26-án az esti órákban állítottak félre egy autóst, amikor a legnagyobb meglepetésükre kiderült, hogy a sofőrnek nem volt jogosítványa.

Az ellenőrzéskor a rendőrök hamar rájöttek arra is, nem csak a férfi volt híján az iratoknak, de a jármű is  ki volt tiltva a forgalomból.

A rendőrök a 41 éves férfit előállították a Kaposvári Rendőrkapitányságra, ahol ellene – szabálysértési őrizetbe vétele mellett – engedély nélküli vezetés, valamint több közlekedésrendészeti szabályszegés elkövetése miatt indítottak eljárást.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.