Kamerák előtt szólalt meg az édesapa, aki elgázolta a lányát molesztáló férfit + videó

Elmondta azt is, hogy szándékosan cselekedett-e.

Forrás: Tények2024. 08. 26. 16:23
Hands,On,The,Wheel,When,Driving,At,High,Speed,From
illusztráció Fotó: Shutterstock
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elgázolta egy férfi lánya molesztálóját néhány héttel ezelőtt Vácon, a kocsi alá szorult sérültet a tűzoltók szabadították ki, majd mentőhelikopter szállította kórházba – emlékeztet az esetre a Tények

Az ügyben ugyan azóta két büntetőeljárás is indult szexuális erőszak kísérlete és emberölés kísérlete miatt.

Gyovai István, a lány édesapja a hétfői Mokkában vallott a történtekről, és elmondta azt is, hogy szándékosan gázolta-e el haragosát a baleset napján. Most sikerült megszólaltatniuk az ügyről az édesapát. 

Fölkeltett engem, hogy nagy baj van, és utána én ezt később tudtam meg, hogy mi történt valójában, az autóban mondta el, hogy kést, vagyis sniccert fogtak a nyakához fényes nappal. Hárman lefogták, a negyedik pedig elkezdte őt molesztálni

– részletezte István, hozzátéve, nem sokkal később már az autóban voltak, hogy megkeressék a támadókat. Hozzáfűzte, amikor meghallotta, mi történt, eléggé kiakadt, de nem akarta elütni a molesztálót, véletlenül került a kocsija alá.

Ha Istvánt bűnösnek találják emberölés kísérletének vádjában, 5–15 évig terjedő szabadságvesztésre is számíthat. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.