Nem tett vallomást a mosonmagyaróvári ámokfutó, aki négy embert késelt meg

Az anyát és az apát tíznél is többször érte késszúrás.

Forrás: 24.hu2024. 08. 26. 15:18
Ebbe a boltba ment be először a mosonmagyaróvári  ámokfutó Fotó: Máté Krisztián
Ebbe a boltba ment be először a mosonmagyaróvári ámokfutó. Fotó: Máté Krisztián
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tett vallomást a kihallgatásakor az a 19 éves lány, akit azzal gyanúsítanak, hogy pár nappal ezelőtt négy embert is megkéselt Mosonmagyaróváron – adta hírül a 24.hu. Az esetről korábban a Magyar Nemzet is beszámolt. 

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense, Mogyorósi Tünde azt mondta, hogy a több ember ellen elkövetett emberölés bűntett kísérletével gyanúsított fiatal nő megtagadta a vallomást. Sticz Tamástól, a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivőjétől pedig azt tudták meg, hogy 

az ügyészség indítványozza a lány letartóztatását.

Korábban a Magyar Nemzet azt írta az ámokfutásról, hogy egy tizenkilenc éves nő késsel megszúrta a szüleit Mosonmagyaróváron, az ipartelepi otthonukban. Az anyát és az apát tíznél is többször érte késszúrás. A támadó később a belváros felé vette az irányt, ahol egy vele szembejövő embert is megszúrt. Egy dohánybolt előtt egy másik embert késelt meg, és az üzletben is fenyegetőzött. A tettest a Terrorelhárítási Központ emberei fogták el a dohányüzletben. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.