Kigyulladt lakóautó, defektet kapott rabszállító, négyes karambol: országszerte torlódásokra kell számítani

Rossz hírek az autósoknak.

Forrás: Útinform2024. 08. 26. 17:59
Illusztráció Fotó: Krizsán Csaba
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Műszaki mentést végeznek az M3-as autópályán, a főváros irányába Bag térségén, ezért a 43-as kilométernél lassulásra, illetve torlódásra kell számítani a sávzárás miatt – hívta fel a figyelmet az Útinform. A Heves vármegyei hírportál információi szerint azonban egy nem mindennapi baleset miatt állnak a dugóban az autósok a Budapest felé vezető oldalon:

egy rabszállító autó defektet kapott, a jármű az autópálya külső sávját részben elzárta.

A fogvatartottakat végül mentesítő járművekre szállították át, és tovább folytatták útjukat a kijelölt célállomás felé.

Azonban jelenleg Miskolcon sem számíthatnak semmi jóra a közlekedők: három személyautó és egy teherautó ütközött össze 3-as főúton, a város belterületén, a József Attila utcánál található körgyűrűnél. A 189-es kilométernél a belváros felé a négy sávból kettőt lezártak, így irányonként egy-egy sávon halad a forgalom.

Az M5-ös autópályán pedig munkavégzés zajlik a Budapest felé vezető oldalon, Újhartyán térségében. A 44-es és a 40-es kilométer között mozgó tereléssel egy sávot elkerítenek a forgalom elől, a munkaterület mögött lassulás tapasztalható.

A 76-os főúton is torlódás várható, ugyanis Hegyhátsál térségében, korábban kigyulladt egy lakóautó. Ennek eredményeként a 79-es kilométernél megsérült az aszfalt, így várhatóan hétfőig félpályás korlátozás van érvényben. A 4-es főúton, Szolnok déli határában pedig a 99-es kilométernél levő Szent István Tisza-hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Krizsán Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.