Komoly munkálatok folynak az M3-ason

Az egyik pihenőt lezárták.

2024. 08. 22. 12:35
Tatabánya, 2018. január 10.
Kátyúzási munkálatokat végeznek az M1-es autópályán, Tatabánya közelében 2018. január 10-én. A munkálatok ideje alatt a forgalom felváltva a külsõ, belsõ és leálló sávban halad.
MTI Fotó: Bodnár Boglárka
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M3-as autópályán Hatvan elkerülő szakaszán aszfaltoznak. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 49-es és 57-es km között a külső és a belső sávot lezárták. A forgalom a leállósávon és az ellenkező oldal belső sávján halad. Budapest felé a leállósáv és a külső sáv járható – írta meg a Heol.
Emellett aszfaltoznak a 106-os jelű Rekettyés pihenőben, Vásárosnamény irányában, ezért azt lezárták. 

Ugyancsak aszfaltoznak a 114-es jelű Füzesabony/Jászberény csomópontban. A Budapest felé tartó le- és felhajtó ágat lezárták.
Hajdúnánás térségében terelést építenek ki. A Vásárosnamény felé vezető oldalon, a 196-os és 197-es km között, a Budapest felé vezető oldalon pedig a 208-as és 206-os km között a belső sávot lezárták.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: MTI Fotó: Bodnár Boglárka)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.