Köszöntötte az új államtitkárokat Hankó Balázs

Fontos változások lépnek életbe mától a Kulturális és Innovációs Minisztériumban.

2024. 08. 01. 8:07
Sátoraljaújhely, 2024. július 6.
Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelõs miniszter a sátoraljaújhelyi Rákóczi Szabadegyetem panelbeszélgetésén 2024. július 6-án.
MTI/Vajda János
Fotó: MTI/Vajda János
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Államtitkár asszony, köszönöm szépen, hogy elfogadta a felkérést, és együtt dolgozhatunk a családokért, a gyermekekért, azért, hogy a családügy és a családbarát Magyarország minél inkább kiteljesedjen – mondta a közösségi oldalán közzétett videójában Hankó Balázs kulturális és innovációs miniszter. 

Hankó Balázs mindemellett köszöntötte a Kulturális és Innovációs Minisztérium új közigazgatási államtitkárát, Ujsághy Györgyöt, aki korábban több tárcánál is vezetőként látott el jogi, koordinációs és irányítói feladatokat. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.