Megszólalt a betegségéről Reviczky Gábor

A színész elmondta, hogy nem törődik a betegségével, mert elmondása szerint akkor úrrá lesz rajta.

2024. 08. 30. 15:27
Reviczky Gábor Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész Fotó: Cseke Csilla
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Vezetni is képtelen voltam, elájultam volna a kocsiban. Egyszer el akartam menni Tökölre, de Szigetszentmártonban le kellett állnom, mert ájulási rohamom volt. Ez nem egy egészséges dolog. Nem vállalnék be többet. Így is csak azért vállaltam be, mert ugye a PET-CT-met megszínezték, hogy lássam, hogy csontrákom is volt. Háromféle rákom volt, és a csontrák miatt. Mert annál szörnyűbb halál nincs – fogalmazott Reviczky Gábor a TV2 Tényeknek adott interjúban.

A színész elmondta, hogy nem törődik a betegségével, mert elmondása szerint akkor úrrá lesz rajta. Úgy gondolja, nem szabad tudomást venni róla, úgy kell élni, mintha meg sem történt volna. Reviczky Gábor arról beszélt, hogy szerinte meggyógyult a rákból, miután hat kemoterápiás kezelésen esett át. A kezelés nagyon megnehezítette az életét.

Borítókép: Reviczky Gábor (Fotó: Cseke Csilla)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.