Országszerte balesetek nehezítik a közlekedést

Zala és Borsod vármegyében is a mentők riasztására volt szükség.

Forrás: MTI, Katasztrófavédelem2024. 08. 14. 8:51
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Teljes szélességében lezárták a 86-os főút zalai szakaszát szerda reggel, miután összeütközött egy kamion és egy autóbusz – közölte a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság (ZVRFK). A beleset kora reggel, Rédics közelében, a 4-es kilométerszelvénynél történt, egyelőre tisztázatlan körülmények között.
A ZVRFK sajtóügyelete közölte: az ütközés következtében mindkét jármű lesodródott az útról. Az első információk szerint a buszsofőr súlyosan megsérült, a kamion vezetője könnyebben. Az autóbusz egyetlen utasa nem szenvedett sérülést. A rendőrök az érintett útszakaszt a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárták, a járművek Rédics és Lenti irányában tudják elkerülni a baleset helyszínét.

A katasztrófavédelem arról számolt be, hogy egy furgon és két személyautó ütközött össze Miskolcon, a 3-as főút Csaba vezér úti szakaszán, a Sütő János utca közelében. Az ütközés következtében a gépkocsiba szorult a furgon vezetője, akit a miskolci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A balesethez a mentők is kiérkeztek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: OMSZ)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.