Összeesett a rakparton, rendőrök siettek a helyszínre

Megállt a szíve egy idős nőnek a budapesti alsó rakparton kedden délelőtt. Az ünnepi rendezvények biztosításában részt vevő rendőrök azonnal megkezdték az újraélesztését, amit a perceken belül a helyszínre érő mentők folytattak.

Forrás: police.hu2024. 08. 20. 12:52
Fotó: pexels.com
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az asszonyt stabil állapotban vitték kórházba – tudatta a rendőrség hivatalos oldalán. 

A rendőrség tájékoztatásából kiderült, az idős nő rosszul lett és összeesett a Batthyány tér közelében 2024. augusztus 20-án 10 órakor. Az asszony unokája azonnal segítséget kért az ünnepi rendezvények biztosításában részt vevő rendőröktől, akik azonnal odarohantak, és mivel érezték, hogy a nőnek nincs pulzusa, megkezdték a mellkaskompressziót. 

Közben riasztották a mentőszolgálatot, akik egy mentőmotorossal és két esetkocsival perceken belül odaértek, és emelt szinten folytatták az újraélesztést. Miután a 72 éves asszony állapotát sikerült stabilizálni, a Honvéd Kórházba vitték. 


 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.