Sajtószabadság Magyar Péter módra: így dobták ki az Index stábját a Tisza Párt rendezvényéről

Az eseményről készült felvételeket is letiltották Magyar Péterék.

2024. 08. 21. 6:39
Budapest, 2024. július 6.
Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke a párt rendezvényén a budapesti a MOM Sport rendezvényközpontban 2024. július 6-án.
MTI/Hegedüs Róbert
Fotó: MTI/Hegedüs Róbert
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Augusztus 20-án Magyar Péter a Margit-szigeti nagyrétre hívta támogatóit egy Tisza-piknik nevű rendezvényre, amelyen az Index stábja is részt vett, hogy tudósítson a pártelnök ünnepi beszédéről – írta meg a Mandiner.

Mint jelezték, az esemény során a riporter csapat olyan kérdésekkel fordult a résztvevőkhöz, hogy miért tartották fontosnak az eseményen való részvételt, és hogyan értékelik a Tisza Párt EP- és önkormányzati választásokon elért eredményeit.

Nem sokkal érkezésük után azonban a szervezők és a biztonsági őrök felszólították őket a távozásra, arra hivatkozva, hogy nem regisztráltak a rendezvényre.

Később a Tisza Párt sajtóosztálya névtelen levelet küldött az Indexnek, amelyben letiltották a rendezvényen készült felvételek publikálását, és elismerték, hogy a szerkesztőség számára nem küldtek meghívót a nyilvánosan meghirdetett eseményre.

A jelenetről készült videót itt tekintheti meg.

Borítókép: Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke (Fotó: MTI/Hegedüs Róbert)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.