Tömegverekedés tört ki Ercsiben, lövések is dördültek

Elszabadultak az indulatok.

2024. 08. 11. 9:20
Tömegverekedés Ercsiben
Fotó: Bors/Olvasói felvétel
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gázpisztolyokkal, botokkal, baseballütőkkel és autókkal támadt egymásra két csoport Ercsiben – írja a Bors. A lap szerint pillanatok alatt lincshangulat alakult ki a csaknem tízezer fős Fejér vármegyei Ercsi településen szombaton délután.

Két társaság különféle eszközökkel esett egymásnak. A lap információi szerint többen megsérültek, és olyanok is voltak, akiket kórházba kellett vinni.

Egy ott lakó szerint fegyverekkel törtek egymásra az emberek. Voltak olyanok is, akiket több lövés eltalált. A fegyverek a helyiek beszámolói szerint riasztópisztolyok vagy gázpisztolyok lehettek.

– Kijöttünk üdítőért a boltba, és most nem tudunk hazamenni. Nem engednek oda minket a rendőrök – nyilatkozta egy férfi, aki a verekedés helyszínétől nem messze él a családjával.

Lövöldöznek Ercsin, és emiatt be sem engednek minket az utcánkba

– mondta a lapnak egy másik férfi.

Úgy tudni, végül a rendőrök fékezték meg az egymásnak feszülő társaságot. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a lapot arról tájékoztatta, hogy

a gárdonyi rendőrkapitányság munkatársai csoportosan felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indítottak büntetőeljárást. Az elsődleges rendőri intézkedések megerősített rendőri jelenlét mellett, jelenleg is folyamatban vannak a településen.

Mivel úgy tudni, hogy többen megsérültek és többeket kórházba kellett vinni, megkérdezték az Országos Mentőszolgálatot is, ahol jelezték, hogy az esetről nem áll módjukban nyilatkozni.

Borítókép: A helyszín (Fotó: Bors/Olvasói felvétel)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.