Tragédia rázta meg a Budai Mentőállomást

Gyászol a mentők közössége.

2024. 08. 12. 10:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tragikus hirtelenséggel, életének 52. évében elhunyt a Budai Mentőállomás meghatározó figurája, Dévényi Bálint mentőgépkocsi-vezető – írta közösségi oldalán az Országos Mentőszolgálat.

Az elhunytról felidézték, 14 éve csatlakozott a mentők közösségéhez. Mint fogalmaztak, a jólelkű életmentővel mindenki szeretett együtt dolgozni, bajtársai mindig számíthattak segítségére és jó tanácsaira. 

„Dévényi bajtárs mindig mindenkit igyekezett jó kedvre deríteni, ami általában sikerült is neki. Értett az emberek nyelvén, még betegátadás közben, váltásidőben is. Bajtárstól, édesapától és nagypapától búcsúzunk, kinek emlékét szívünkben őrizzük. Legyen könnyű neki a föld” – írták.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.