A fideszes politikus, aki laposra verte Magyar Pétert

Font Sándor videós bejegyzése felrobbantotta a közösségi médiát, a Tisza Párt elnöke több mint három hónapja a nyomába sem ér.

Forrás: VG2024. 09. 28. 17:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 63 éves Font Sándor, Bács-Kiskun megyei 3. számú országgyűlési egyéni választókerületének kormánypárti képviselője, aki egy kétperces videóval felrobbantotta a közösségi médiát – írta a VG.

Font Sándor közösségi oldalát 18 ezren követik – ez elenyésző ugyan Orbán Viktor 1,2 milliós táborához képest –, mégis nagyot tudott az országgyűlési képviselő robbantani a közösségi médiában.

 

Egy informatív videó tetszett meg az internet népének

A politikus csütörtökön kora este feltöltött egy nagyjából kétperces videót a Facebook-oldalára, amelyben kantáros munkásnadrágban, szőlőtőkék között állva világosan, tűpontosan és mindenki számára érthetően magyarázta el, hogy a kormány miért hagyta levonulni a dunai árvizet és miért nem használta fel a nyáron kiszáradt talaj öntözésére. Tudniillik az önjelölt víz- és agrárgazdákodási „szakértők” rengeteg kritikát fogalmaztak meg az árvízvédelem lebonyolítása kapcsán.

A VG számszerűsítette is a közösségi oldalon elért számokat, a bejegyzés megjelenése óta másfél nap telt el, azóta pedig

  • lassan 13 ezer reakciót
  • és majdnem kétezer hozzászólást kapott,
  • hatezernél is többen osztották meg
  • és eddig 900 ezerszer indították el a videót (és még hol a vége).

Ezzel a magyar miniszterelnök árvízi számait – Orbán Viktor az elmúlt tíz napban több milliós elérésű videót is készített – bár nem múlja felül, de a Facebookon rendre nagy eléréseket szerző Magyar Pétert már jócskán megverte. A Tisza Párt elnökének legutóbb 15 hete, még június legelején volt olyan posztja, amely 900 ezres megtekintésig jutott – összegezte a VG.

Borítókép: Font Sándor (Forrás: Facebook/Font Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.