Elmaradt a vita az M1-en: Dömötör Csaba szerint Magyar Péter letiltja a tiszásokat a nyilvánosságról

Ha ez így van, nem a médiumokat kellene hibáztatni Dömötör szerint.

2024. 09. 25. 14:46
Barcs, 2024. május 7.
Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára beszédet mond a Fidesz-KDNP választási fórumán Barcson, a Móricz Zsigmond Mûvelõdési Központban 2024. május 7-én.
MTI/Ruprech Judit
Fotó: MTI/Ruprech Judit
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dömötör Csaba parlamenti államtitkár közösségi oldalán közölte, elmarad az M1 csatornára tervezett vita, ahol Gerzsenyi Gabriella tiszás EP-képviselő lett volna a vitapartnere. Dömötör posztjában hangsúlyozta, ez már nem az első eset, amikor a tiszás képviselők visszautasítanak egy nyilvános szereplést. Hasonlóan történt a nyár végére tervezett Tranzit-vitával is, ahol szintén elmaradt a közös szereplés.

Dömötör szerint egyre inkább azt látni, hogy a Tisza Párt megválasztott képviselőit „Magyar Péter letiltja a Facebookon túli nyilvánosságról”. 

Azt is hozzátette, hogy bár az M1-en nem kerül sor a vitára, az Európai Parlamentben biztosan lesz lehetőség a nézetek ütköztetésére. „Mi ott leszünk” – zárta posztját Dömötör Csaba, utalva arra, hogy a jövőben sem hátrálnak meg a nyilvános vitáktól.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTI/Ruprech Judit)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.