Elrabolta az iskola elől a 42 éves férfi a 13 éves gyermeket, állítólag ez szerelem volt

Társaságában csavargó, züllött életmód folytatására bírta rá.

Forrás: Szon2024. 09. 27. 16:09
kalapács, bíró, bíróság
illusztráció Forrás: Pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bűnismétlés veszélyére tekintettel az ügyészség indítványozta annak a 42 éves férfinak a letartóztatását, aki 2024 nyarától szerelmi és szexuális kapcsolatot tartott fenn egy 13 éves kislánnyal – adta hírül a Szon.

Amint ezt megtudták a gyermek szülei, feljelentést tettek a férfi ellen, akit a bíróság – még nem jogerősen – végrehajtásában felfüggesztett börtönbüntetésre ítélt.

Azonban őt ez sem tartotta vissza attól, hogy a kapcsolatát a gyermekkel folytassa. Szeptember 2-án a szülők tudta és beleegyezése nélkül megjelent a kislány iskolája előtt, és őt ismeretlen helyre magával vitte. A gyermek három hét elteltével adott magáról a szüleinek életjelet, ekkor az édesapa haza vitte.

Néhány nap múlva azonban a férfi megint megszöktette a lányt az iskola elől, ezzel kivonta az iskolai és szülői nevelés alól, továbbá társaságában csavargó, züllött életmód folytatására bírta rá, veszélyeztette a kiskorú értelmi, erkölcsi és érzelmi fejlődését.

A járásbíróság egy hónapra elrendelte a férfi letartóztatását – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Főügyészség sajtószóvivője.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.