Könnyfakasztó és sokkoló részleteket árult el a feltételezett gyilkos a megfojtott 12 éves lányról + videó

Erős idegzetűeknek.

Forrás: Tények2024. 09. 27. 15:18
rendőrautó
illusztráció Forrás: pexels
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Interjút adott az a 32 éves férfi, aki megfojtotta a 12 éves unokahúgát Nyíregyházán – szúrta ki a Szon. Most azt mondja, hogy 

a lány az ő gyerekét várta és azért vesztek össze, mert a gyerek meg akarta tartani a kisbabát.

Azt is állítja, hogy a lány édesanyja tudott a viszonyukról, sőt, ő maga fektette a férfi mellé a 12 éves gyermeket. A férfit csütörtökön tartóztatták le, azt állítja, hogy nem emlékszik a gyilkosságra, bár korábban a rendőrség arról tájékoztatott, hogy magától megmutatta nekik, hogy merre találják a lány holttestét.

A Tényeknek nyilatkozott csütörtökön a férfi, aki azt mondta, a gyilkosság előtt az erdőben is együtt volt a 12 éves lánnyal, de beszélt arról is, hogy a lány édesanyja vett terhességi tesztet a gyermeknek. Kiderült az is, hogy a férfinak már van egy kétéves gyermeke. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.