Hankó Balázs: Erős fiataljaink vannak, akik mindig készek segíteni, amikor szükség van rájuk + videó

Több ezer fiatal mozdul meg a tizenkettedikes, tizenharmadikos szakképzésen résztvevők által, akik segítenek az árvízi védekezésben.

2024. 09. 17. 23:04
Forrás: FACEBOOK
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Most egy olyan helyzetet élünk meg itt a közeledő árvíz kapcsán, akár itt Pócsmegyer, Surány térségében, akár a Duna felsőbbi szakaszán, a Dunakanyarban, és aztán később Budapesten, ahol szintén mindenkinek az összefogására szükség van – mondta Hankó Balázs kultúráért és innovációért felelős miniszter a közösségi oldalára feltöltött videóban, majd hozzátette:

Több ezer fiatal mozdul meg a tizenkettedikes, tizenharmadikos szakképzésben résztvevők által, akik segítenek az árvízi védekezésben, segítenek úgy, hogy mindez az 50 órás közösségi szolgálat részévé válik.

– A napokban több ezer fiatalt mozgósítunk úgy, hogy a Duna szakaszain végig segítsék az árvízi védekezést. Az önkéntes krediteket fogják az elkövetkezendőkben a résztvevők megkapni. Értelemszerűen minden fiatal, minden egyetemista, minden szakképzésben tanuló segítségére szükség van itt a gátakon. Segítőkész fiataljaink vannak, akik segítenek mindenkinek, hogy megvédjük közösen országunkat, megvédjük közösen az érkező árvíztől a településeinket és az itt lakókat – hangsúlyozta Hankó Balázs.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.