Itt van az ősz, itt van újra, mutatjuk mikor jön a lehűlés

Még egy ideig bírnunk kell a hőséget.

2024. 09. 01. 7:28
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napos idő várható kevés gomoly- és fátyolfelhővel, csapadékra kicsi az esély, esetleg az északi és a nyugati tájakon egy-egy helyen lehet zápor vagy zivatar a délutáni, kora esti órákban. Az északkeleti, keleti irányú szelet az Alföldön és az Északi-középhegység térségében időnként élénk lökések is kísérhetik, majd estére mérséklődik a légmozgás – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A tájékoztatás szerint a legmagasabb nappali hőmérséklet 31 és 36 fok között várható. Késő estére 18 és 28 fok közé hűl le a levegő.

A meteorológiai nyár augusztus 31-én véget ért, ám az évszakváltás időjárási szempontból nem jár változással, szeptember elején is marad a meleg, nagyrészt száraz idő. A hosszú távú meteorológiai előrejelzések szerint várhatóan csak a jövő hét végéhez közelítve kap majd észbe az időjárás. Az accuweather.com előrejelzése szerint szeptember közepén már 25 fok körüli idő várható és csak szeptember vége felé csökkenhet a napi maximum 20 fok alá.

Borítókép: Illusztráció (Forrás: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.